joi, 19 decembrie 2013

Sedinta foto de Craciun!

Alex Melente Photographer ne-a facut cel mai frumos dar de Craciun si ne-a creat cele mai frumoase amintiri pentru viitor!
Multumim din suflet pentru atmosfera creata, pentru rabdarea de a lucra cu trei pitici nazdravani si, mai ales, pentru amintirile dragi de suflet cu care ne vom delecta peste ani si ani!
Creatiile minunate ale lui Alex Melente pot fi admirate pe site-ul lui sau pe pagina de Facebook! Si inca ceva: lucreaza exceptional de bine cu copiii, toti piticii il indragesc din prima!
 
 
All rights reserved: Alex Melente Photographer and Baby Gogoshel Blog!














luni, 9 decembrie 2013

In lumea femeilor Laredoute

Afara e din ce in ce mai frig. Dupa ce ne-am bucurat de o primavara intrata in drepturi in mijlocul iernii, cand deja eram incantati de farmecul vestitorilor primaverii, acele flori gingase numire ghiocei, se pare ca iarna incearca cu tot dinadinsul sa isi intre in gratii. Au inceput ploile, temperaturile au scazut considerabil, in unele parti ale tarii deja a inceput sa ninga cu fulgii mari iar startul de zapada a inceput deja sa se depuna.
Ce sa mai, iarna isi face simtita prezenta, iar noi trebuie sa deschidem din nou dulapurile si sa dam jos de pe umeras fie gheci, fie paltoane, si sa ne indreptam spre magazine sa ne mai achizitionam o serie de ghete dama, care sa ne faca sa trecem prin iarna mult mai usor. Si ce este cel mai bine, deoarece in perioada aceasta avem parte de reduceri, iar site-urile de profil ne incanta cu cele mai frumoase obiecte vestimentare.
Va recomand site-ul Laredoute de unde va puteti achizitiona dintr-o gama larga de ghete dama, cizme, botine, din piele, cu toc, fara toc si avand parte si de reduceri considerabile. Nici la capitolul haine de iarna, site-ul la Redute nu sta rau de loc, deoarece in sectiunea Geci, Paltoane, Trenciuri, aveti o gama variata de produse care va pot incanta vazul, deasemenea si acestea au reduceri care incurajeaza pe orice fashionista sa isi achizitioneze cel putin unul dintre lucrurile puse la vanzare. Asa ca va astept si pe voi la o tura prin lumea Laredoute si cine stie care dintre hainele si incaltamintele de femei de pe acesta va vor face cu ochiul si va vor incanta simturile.
 
In fapt, merita sa aruncati o privire spre intreg raionul incaltaminte dama: http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-femei.html
 
 
  
  

duminică, 8 decembrie 2013

Bradulet, bradulet! Activitati la 3 ani si 3 luni

Inspirata de sosirea iernii si a primilor fulgi de zapada si, mai cu seama, in cautare de activitati care sa-l tina ocupat pe micul Gogo, ne-am hotarat sa facem braduti..pentru a-i darui lui Mos Craciun ceva (in speranta ca darul acestora in semn de recunsostina va fi consitent)..:)
De la libraria de la coltul blocului am achizitionat diferite ustensile necesare:
 
 
 





Iata ce a iesit:




vineri, 6 decembrie 2013

Jurnal de 2,5 ani - Fitzi

La multi anisori, maimutica mea! Astazi de mos Nicolae, Izzie Lizzie implineste 2 ani si jumatate! 12,5 kg si vreo 95 de cm! Aproape toti dintii, fara ultimul rand de maselute, care e asteptat acum.
E o maimutica foarte ghidusa, foarte incapatanata si foarte cocheta. Nu sta in casa fara rochita, nici nu doarme fara asa ceva. Are intotdeauana un cuvant de spus in ceea ce priveste hainutele sau incaltamintea pe care le poarta, asta de pe la 1 an si un pic, de fapt. Are un zambet minunat de iepuras in care isi arata dintisorii, dar si un botic lung foarte impresionant de maimutica suparata.



E foarte ambitioasa, cand isi pune ceva in cap, incearca pana ii reuseste, chiar daca se enerveaza ca nu ii iese la inceput.
Pot spune astfel cu mandrie ca de aproximativ o luna printesa Deea a renuntat la suptul degetelului ei preferat (cel mare de la mana stangam intotdeauna acelasi), pe care il suge inca din burtica de la mami, lucru observat la ecografia de 16w. Uneori il mai suge foarte putin in somn, fara sa isi dea seama, insa niciodata ziua, constient. Suntem foarte mandri de ea ca a reusit!
Merge la scoala (aka cresa, de altfel una de stat) inca de pe la 2 ani fara o luna si desi uneori protesteaza dimineata, mai ales dupa pauze de 2 saptamani de vacanta, de cele mai multe ori abia reusesc sa o iau dupa-amiaza acasa. Sta pana pe la orele 17.00 si uneori nu vrea sa plece de acolo pana nu pleaca toti copii. De cele mai multe ori, era primul copil la cresa (asta din cauza programului nostru matinal) si ultimul copil recuperat. Are prieteni si colegi preferati la scoala si imi povesteste de ceva timp ce fac acestia: luca are suzeta, anastasia are si pe mickey si pe minnie cu ea in fiecare zi, un baietel dan a pupat-o pe buze, bogdanel plange, matei nu plange, bia tipa...de fapt imi spune ca sunt doua bia...sunt 2 surori gemene, bianca si andrada!



De departe cel mai bun prieten al ei este Alex, verisorul ei, twin-ul  ei, mai mare cu doar 9 luni, de la care a invatat tot ce-i bun si tot ce-i rau, cum imi place mie sa spun. A invatat de la el poezii si cantecele, sa accepte si reductorul, pe care il refuza, dar si sa faca ghidusii. Se iubesc, se cearta si se bat exact ca 2 fratiori.



Stie de multe luni de acum, de pe la 2 ani, sa se incalte singura cu sosete, sa se imbrace cu bluze,  pantaloni, geci, sa se incalte cu pantofi/cizme/sandale, stie sa prinda codite cu omidutele perfect (stie sa le rasuceasca de cate ori e nevoie pentru a sta bine in par), stie toate culorile, foremel geometrie (cerc, patrat, triunghi), care e stanga si care e dreapta (asta datorita degetelului pe care il sugea), stie sa numere pana la 10, stie sa arate cifrele pana la 10, stie sa impatureasca perfect hainutele, sa se spele corect pe dinti (mai avem un pic de lucrat la miscarea sus-jos a incisivilor).
Nu am scapat defintiv de pampers, in sensul ca are la nani, si ziua si noaptea...inca ne e si noua comod asa, desi cred ca ea e pregatita.
Are preocupari si jocuri de fetita, ii place sa prinda parul papusilor si lui mami, sa prinda clamite, sa calce rufele cu fierul si masa ei de clacat, atunci cand si mami calca, sa le dea papa maimotoilor, sa le puna pampers, sa faca papa la bucataria ei, dar ii plac foarte mult si masinile.
E innebunita dupa clubul lui mickey mouse, in pat cu noi mai sunt in fiecare seara minnie, mickey, nelipstita maimutica bubu, donald, un goofy improvizat, papusa. In fiecare dimineata mergem la scoala cu minnie, mickey si bubu, iar dupa-amiaza venim cu totii acasa.
Incercam sa o mutam in camera ei...impropriu spus incercam, inca nu i-am cumparat pat, urmeaza luna aceasta, insa are deja pregatita lenjeria cu minnie. Incercam sa facem aceatsa mutare datorita surioarei pe care Izzie o va avea peste aproximativ 2,5 luni...care se anunta a fi o maimutica la fel  de incapatanata! Din ce am vazut la eco, isi suge si ea acelasi degetel si seaman foarte bine cu Deea: acelasi nasuc mic si carn, acelasi botic de Bart! Iizzie stie ca mami are un bebe in burtica si ca e fetita...asa a si vrut! Acum sa vedem daca va vrea sa ii si cedeze caruciorul!
E foarte incapatanata, daca nu vrea ceva, nu o poti convinge nici cu rugaminti, nici cu promisiuni sau santaj, nici cu pedepse..nu vrea si pace! Asta se intampla mai ales cand trebuie sa isi ia siropelul, e cosmar! Nu il ia orice ar fi! Ba mai si tipa ca din gura de sarpe si se tavaleste pe jos, se lupta si se zbate, da cu pumnii si picoarele, numai daca ii pomnesti uneori de sirop...asta desi, alteori spune ca e bun si ca il ia, dar numai pana la proba demonstrativa! In schimb e prietena cu doctorii, avea o perioada cand cersea sa ii fac analize, mai alescand ma vedea pe mine! Are si momente cand urla si ea la control sau ecografie, si stunci chiar ca nu o poti convinge cu nimic sa accepte!
Ii e frica de albine....si noi exploatam aceasta temere, mai ales cand se tavaleste pe jos si ii ii spun ca sunt albine sub pat!
Pare unoeri un copil timid la inceput, intai se ascunde dupa mine, apoi te fixeaza cu privirea foarte incruntata, te masoara de sus pana jos si dupa ce te-a analizat si te place, e foarte jucausa si sociabila! Cel mai bine se simte acasa la ea, cu mami si cu tati, unde are in fiecare seara program de dansat, de prezentat moda sau de...alergat goala prin casa!






duminică, 1 decembrie 2013

Iarna poate fi ca vara! Descopera inovatia Heat-x!

Locuim la bloc..un bloc construit in perioada ceausista..un bloc neizolat, un bloc in care traiesc multi pensionari si multe persoane care nu vor sau nu reusesc sa fie la zi cu cheltuielile la intretinere..un bloc cu datorii la intretinere de peste 20.000 de ron, un bloc ce nu va intra niciodata in programul de reabilitare, din cauza acestor mari datorii..
Ba, mai mult, riscam sa mai ramanem si fara caldura sau apa calda..si ce ar fi mai frumos ca, acum, pe perioda iernii, cand vor urma gerurile cele mari, sa ai grija de un pitic de 3 ani si 3 luni, fara caldura in casa sau, mai rau, fara apa calda..
 
Ei bine, cei de la Heat-X, au dezvoltat un produs inovator care ne garanteaza confortul termic de care avem nevoie, fara sa mai depindem de vecinii nostri raau-platnici si fara mari griji in privința costurilor: Panourile radiante. Un produs 100% romanesc!



Pe scurt - concis si concret: Cele mai importante beneficii ale unui panou radiant
  • Pana la 50% costuri mai mici la incalzire
  • Montare rapida in maxim 30 de minute: fara tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii.
  • Efect de vindecare (terapeutic)
  • Efect antibacterian
  • Elimina igrasia si condensul, preintampinand aparitia mucegaiurilor.
  • Costuri 0 (ZERO) privind reviziii si mentenanta
  • Confort termic total (termostat separat pentru fiecare panou)
  • Economie de timp (nu sunt necesare aprobari, proiecte, autorizatii)
  • Riscuri 0 (ZERO) privind accidentele (electrocutare, asfixiere, incediu, explozie). Practic, nu exista riscul aferent instalatiilor de încalzire clasice: aparitia monoxidului de carbon, scapari de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere.
  • DURABILITATE: 30 de ani durata de viata.



Si ce e mai dragut: pot fi personalizate,  pot fi integrate in decor sub forma de tablouri: pot fi construite in orice tipodimensiuni, astfel incat sa se muleze pe orice tip de incapere. De asemenea, un alt atribut care le face extrem de atragatoare, este acela ca suprafata poate fi tiparita cu orice fel de poza. Pot fi montate inclusiv pe tavan!
 
Cred ca Gogo al meu pitic ar fi tare incantat de un astfel de panou radiant cu personajul lui favorit, Mickey Mouse! :)



 
Umratoarea investitie majora in casa in mod sigur spre panouri radiante se va duce!