luni, 31 martie 2014

Scutecele eco de unica folosinta - perfecte pentru funduletul de maimutica

Chiar zilele trecute ma gandeam ca, in ultimii 2 ani si aproape 10 luni, am schimbat mii de scutece de unica foosinta. Cu doua maimutici acasa (cea mica de doar 6 saptamani aproape), ambele mari consumatoare de pampers (doar de noapte, acum, maimutica mare), pot spune ca am ceva experienta in domeniu. Am incercat in aceasta perioada aproape toate scutecele de unica folosinta de pe piata, unele le-au priit, altele nu. 
In prima luna de viata, maimutica mica a consumat cel putin 12 scutece pe zi, chiar si noaptea trebuia schimbata de 4 ori, asa ca, uneori, dimineata observam o usoara iritatie, avand in vedere ca pe timpul noptii nu puteam intotdeauna sa si spalam minunatul fundulet de maimutica, la fiecare schimbat (din cauza faptului ca stam la un etaj superior si apa se incalzeste foarte greu).
De o saptamana insa am descoperit, prin intermediul lui Ecomami scutecele eco de unica folosinta Greenty. 



Sunt create de specialisti din Noua Zeelanda, pe baza proprietatilor antiseptice ale ceaiului verde si ajuta la prevenirea aparitiei iritatiilor, eruptiei cutanate si a infectiilor fungice sau bacteriene. Astfel, ceaiul verde, din care este compus stratul de bază al scutecului GREENTY are un efect moale, calmant. 
Ce e absolut minunat e ca nu au mirosul chimic al multor scutece de pe piata, ci mirosul linistitor de ceai!!! Se vede aici usor stratul de baza al scutecului, din extract de ceai verde:


Ce m-a incantat foarte mult pe mine e ca sunt extrem de subtiri si moi si ca au o banda de elastic la spate.


Ce m-a incantat insa la fel de mult este si pretul extrem de bun al acestor scutece. Nu va speriati de titulatura de eco, preturile lor sunt in linie cu ale celorlalte scutece de pe piata, care, nu sunt insa eco. Uitati aici, daca nu ma credeti!

marți, 18 martie 2014

18 martie 2014 - ziua cand s-a nascut finutul meu de botez!

Despre ziua de astazi s-a spus ca va intra in istorie. De ce? pentru ca este ziua in care Vladimir Putin a "anexat" Crimeea! Este ziua discursului istoric al presedintelui cu chip de otel in fata Dumei de Stat în cadrul căruia a cerut acceptarea a doi noi membri în Federaţia Rusă: Crimeea şi orasul Sevastopol, este ziua in care preşedintele rus a semnat cu liderii proruşi din Crimeea tratatul prin care regiunea devine parte a Federaţiei Ruse. 
Pentru doi parinti minunati si pentru mine, ziua de astazi are o semnificatie aparte: este ziua in care s-a nascut mult asteptatul Dragos Ioan, primul meu finut de botez, un nazdravan de 4, 400 gr.


De mult timp am aceasta dorinta de a boteza un copil..si iata ca bunul Dumnezeu mi-a oferit sansa de a-l boteza in fata Domnului pe Dragos Ioan! 

Sa ne traiesti, finutule drag!
Te iubim si abia asteptam sa te cunoastem in persoana! :)

P.S. Am mari emotii in ceea ce priveste aceasta noua responsabilitate, asa ca astept cu drag orice sfat, sugestie pentru a-mi duce la buna indeplinire toate sarcinile care revin acestui statut - orice sfat despre tinuta de botez, trusou, etc etc

duminică, 9 martie 2014

BluParty - oganizatorii de Super petreceri pentru copii

Gogo are 3 ani si jumatate..ma tot bate gandul sa ii ofer si lui, la urmatoarea aniversare, o petrecere speciala pentru copii..pana acum l-am aniversat in familie, dar de acum e baiat mare si a mai vazut si pe la gradinita, a mai participat la petreceri de aniversari organizate special pentru copii si a cam prins gustul..
 
 

http://bit.ly/1giWOEF

 
 
 
I-am descoperit de curand pe cei de la BluParty si am devenit fana lor instant.
 
 
http://bit.ly/1giWOEF
 
 
BluParty organizeaza de 9 ani petreceri pentru copii in Bucuresti. Serviciile oferite cuprind programe de animatie, spectacole si divertisment pentru copii, accesorii pentru decorarea locatiilor de petrecere, echipamente pentru amenajarea spatiilor de joaca, ateliere de creatie.
 
Practic, acopera toate serviciile:
- locatie partenera pentru peterecre, in caz ca nu vrei sa o organizezi acasa sau la restaurant
- animatori pentru copii
- personaje de poveste
- décor baloane
- ateliere pentru copii
- sonorizare eveniment & DJ
- jocuri gonflabile
- fotografii magnetice instant la eveniment
- ursitoare botez
- masina baloane de sapun...
 
 
 
In acesti 9 ani in care au organizat peste 7000 de evenimente pentru copii, au gasit reteta perfecta pentru Super petrecerea celui mic!
 
Alege din pachetele special concepute pentru petrecerea de neuitat a copilului tau si consultantii in Super petreceri iti vor sta la dispozitie.
 
Contacteaza-i telefonic sau completeaza formularul alaturat pentru a afla toate detaliile.

sâmbătă, 1 martie 2014

Deserturi sanatoase pentru copii


Idei de retete pentru pitici