sâmbătă, 21 februarie 2015

Chic si trendy cu buget redus

De cand ma stiu am iubit din tot sufletul combinatia ALB-NEGRU! De altfel, combinatia clasica alb-negru reprezinta una dintre tendintele nemuritoare in moda. In vreme ce albul este culoarea simplitatii si al inocentei, culoarea neagra este expresia eternei elegante feminine!
Negrul = sobrietate, eleganta, sofisticare
Albul = puritate, stralucire, luminozitate

 
 
 
 
Coco Chanel a fost cea care, pentru prima dată, a ridicat la rangul de vedeta aceasta asimilare de culori. Şi de atunci, an după an, indiferent de tendintele modei, această combinaţie a ramas mereu in topurile designerilor.
 
 
 
 
 
Calvin Klein and Marc Jacobs, Balenciaga, Gianfranco Ferre, Moschino, Roberto Cavalli si Valentino au optat si ei pentru combinatia alb-negru, pentru anul 2014.
 
 
 
 
Combinatia alb-negru este, fara niciun dubiu, stilul definitoriu pentru vestimentatia eleganta! Pare întotdeauna elegantă şi sofisticată, indiferent de ce porţi şi nu se demodează niciodată. Ideala in orice sezon, perfecta indiferent de ocazie, eleganta, simpla si frumoasa, combinatia alb-negru nu te va trada niciodata. Fie ca vrei sa fii eleganta, fie ca vrei sa impresionezi, sau pur si simplu esti in pana de idei si trebuie sa mergi la o petrecere, albul si negru te vor salva.
Indiferent de materialele folosite, de imprimeurile aplicate, indiferent de sezon, albul si negrul si implicit aceasta combinatie va fi intotdeauna la moda. Nu vei da gres niciodata daca vei alege o combinatie de acest gen. Vei fi in trend cu siguranta!    
 
Iar rochia, suprema ROCHIE in aceasta combinatie nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nicunei femei! Cand vine vorba despre elemente constante în garderoba feminină, nu este nimic mai sexy sau mai versatil decât o rochie care imbina cele doua elemente primoridale - alb si negru!
Ca orice femeie, iubesc rochiile! Mi se pare ca ROCHIA reprezinta încununarea suprema a ideii de feminitate!
Practice si utile, rochiile por constitui solutia ideala pentru orice ocazie: la birou, la shopping, la plimbare, in vacante! Nu trebuie sa ai grija imbinarii materialelor, atunci când combini o fusta sau o pereche de pantaloni cu o bluza, de pilda..
Asadar, de unde ne achizitionam rochiile?
 
NISSA, dedicat exclusiv feminitatii, comercializeaza articole pentru femei, in trend, feminine si chic, la preturi incredibil de rezonabile. Rochii superbe, ideale pentru orice ocazie.
 
Gasiti pe site orice pe placul vostru, orice culoare, pentru orice ocazie!
Pont - profitati de reduceri zilele acestea!





http://bit.ly/1HxGBe2



 
 
 
 Tu pentru ce rochie optezi?
 
Daca nu ma credeti pe cuvant, aruncati aici o privire si descoperiti intreaga colectie!
Si tot acolo gasiti si pantofii cu care sa asortati aceste minunate rochii! Spor la shopping!