joi, 19 decembrie 2013

Sedinta foto de Craciun!

Alex Melente Photographer ne-a facut cel mai frumos dar de Craciun si ne-a creat cele mai frumoase amintiri pentru viitor!
Multumim din suflet pentru atmosfera creata, pentru rabdarea de a lucra cu trei pitici nazdravani si, mai ales, pentru amintirile dragi de suflet cu care ne vom delecta peste ani si ani!
Creatiile minunate ale lui Alex Melente pot fi admirate pe site-ul lui sau pe pagina de Facebook! Si inca ceva: lucreaza exceptional de bine cu copiii, toti piticii il indragesc din prima!
 
 
All rights reserved: Alex Melente Photographer and Baby Gogoshel Blog!














luni, 9 decembrie 2013

In lumea femeilor Laredoute

Afara e din ce in ce mai frig. Dupa ce ne-am bucurat de o primavara intrata in drepturi in mijlocul iernii, cand deja eram incantati de farmecul vestitorilor primaverii, acele flori gingase numire ghiocei, se pare ca iarna incearca cu tot dinadinsul sa isi intre in gratii. Au inceput ploile, temperaturile au scazut considerabil, in unele parti ale tarii deja a inceput sa ninga cu fulgii mari iar startul de zapada a inceput deja sa se depuna.
Ce sa mai, iarna isi face simtita prezenta, iar noi trebuie sa deschidem din nou dulapurile si sa dam jos de pe umeras fie gheci, fie paltoane, si sa ne indreptam spre magazine sa ne mai achizitionam o serie de ghete dama, care sa ne faca sa trecem prin iarna mult mai usor. Si ce este cel mai bine, deoarece in perioada aceasta avem parte de reduceri, iar site-urile de profil ne incanta cu cele mai frumoase obiecte vestimentare.
Va recomand site-ul Laredoute de unde va puteti achizitiona dintr-o gama larga de ghete dama, cizme, botine, din piele, cu toc, fara toc si avand parte si de reduceri considerabile. Nici la capitolul haine de iarna, site-ul la Redute nu sta rau de loc, deoarece in sectiunea Geci, Paltoane, Trenciuri, aveti o gama variata de produse care va pot incanta vazul, deasemenea si acestea au reduceri care incurajeaza pe orice fashionista sa isi achizitioneze cel putin unul dintre lucrurile puse la vanzare. Asa ca va astept si pe voi la o tura prin lumea Laredoute si cine stie care dintre hainele si incaltamintele de femei de pe acesta va vor face cu ochiul si va vor incanta simturile.
 
In fapt, merita sa aruncati o privire spre intreg raionul incaltaminte dama: http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-femei.html
 
 
  
  

duminică, 8 decembrie 2013

Bradulet, bradulet! Activitati la 3 ani si 3 luni

Inspirata de sosirea iernii si a primilor fulgi de zapada si, mai cu seama, in cautare de activitati care sa-l tina ocupat pe micul Gogo, ne-am hotarat sa facem braduti..pentru a-i darui lui Mos Craciun ceva (in speranta ca darul acestora in semn de recunsostina va fi consitent)..:)
De la libraria de la coltul blocului am achizitionat diferite ustensile necesare:
 
 
 





Iata ce a iesit:




vineri, 6 decembrie 2013

Jurnal de 2,5 ani - Fitzi

La multi anisori, maimutica mea! Astazi de mos Nicolae, Izzie Lizzie implineste 2 ani si jumatate! 12,5 kg si vreo 95 de cm! Aproape toti dintii, fara ultimul rand de maselute, care e asteptat acum.
E o maimutica foarte ghidusa, foarte incapatanata si foarte cocheta. Nu sta in casa fara rochita, nici nu doarme fara asa ceva. Are intotdeauana un cuvant de spus in ceea ce priveste hainutele sau incaltamintea pe care le poarta, asta de pe la 1 an si un pic, de fapt. Are un zambet minunat de iepuras in care isi arata dintisorii, dar si un botic lung foarte impresionant de maimutica suparata.



E foarte ambitioasa, cand isi pune ceva in cap, incearca pana ii reuseste, chiar daca se enerveaza ca nu ii iese la inceput.
Pot spune astfel cu mandrie ca de aproximativ o luna printesa Deea a renuntat la suptul degetelului ei preferat (cel mare de la mana stangam intotdeauna acelasi), pe care il suge inca din burtica de la mami, lucru observat la ecografia de 16w. Uneori il mai suge foarte putin in somn, fara sa isi dea seama, insa niciodata ziua, constient. Suntem foarte mandri de ea ca a reusit!
Merge la scoala (aka cresa, de altfel una de stat) inca de pe la 2 ani fara o luna si desi uneori protesteaza dimineata, mai ales dupa pauze de 2 saptamani de vacanta, de cele mai multe ori abia reusesc sa o iau dupa-amiaza acasa. Sta pana pe la orele 17.00 si uneori nu vrea sa plece de acolo pana nu pleaca toti copii. De cele mai multe ori, era primul copil la cresa (asta din cauza programului nostru matinal) si ultimul copil recuperat. Are prieteni si colegi preferati la scoala si imi povesteste de ceva timp ce fac acestia: luca are suzeta, anastasia are si pe mickey si pe minnie cu ea in fiecare zi, un baietel dan a pupat-o pe buze, bogdanel plange, matei nu plange, bia tipa...de fapt imi spune ca sunt doua bia...sunt 2 surori gemene, bianca si andrada!



De departe cel mai bun prieten al ei este Alex, verisorul ei, twin-ul  ei, mai mare cu doar 9 luni, de la care a invatat tot ce-i bun si tot ce-i rau, cum imi place mie sa spun. A invatat de la el poezii si cantecele, sa accepte si reductorul, pe care il refuza, dar si sa faca ghidusii. Se iubesc, se cearta si se bat exact ca 2 fratiori.



Stie de multe luni de acum, de pe la 2 ani, sa se incalte singura cu sosete, sa se imbrace cu bluze,  pantaloni, geci, sa se incalte cu pantofi/cizme/sandale, stie sa prinda codite cu omidutele perfect (stie sa le rasuceasca de cate ori e nevoie pentru a sta bine in par), stie toate culorile, foremel geometrie (cerc, patrat, triunghi), care e stanga si care e dreapta (asta datorita degetelului pe care il sugea), stie sa numere pana la 10, stie sa arate cifrele pana la 10, stie sa impatureasca perfect hainutele, sa se spele corect pe dinti (mai avem un pic de lucrat la miscarea sus-jos a incisivilor).
Nu am scapat defintiv de pampers, in sensul ca are la nani, si ziua si noaptea...inca ne e si noua comod asa, desi cred ca ea e pregatita.
Are preocupari si jocuri de fetita, ii place sa prinda parul papusilor si lui mami, sa prinda clamite, sa calce rufele cu fierul si masa ei de clacat, atunci cand si mami calca, sa le dea papa maimotoilor, sa le puna pampers, sa faca papa la bucataria ei, dar ii plac foarte mult si masinile.
E innebunita dupa clubul lui mickey mouse, in pat cu noi mai sunt in fiecare seara minnie, mickey, nelipstita maimutica bubu, donald, un goofy improvizat, papusa. In fiecare dimineata mergem la scoala cu minnie, mickey si bubu, iar dupa-amiaza venim cu totii acasa.
Incercam sa o mutam in camera ei...impropriu spus incercam, inca nu i-am cumparat pat, urmeaza luna aceasta, insa are deja pregatita lenjeria cu minnie. Incercam sa facem aceatsa mutare datorita surioarei pe care Izzie o va avea peste aproximativ 2,5 luni...care se anunta a fi o maimutica la fel  de incapatanata! Din ce am vazut la eco, isi suge si ea acelasi degetel si seaman foarte bine cu Deea: acelasi nasuc mic si carn, acelasi botic de Bart! Iizzie stie ca mami are un bebe in burtica si ca e fetita...asa a si vrut! Acum sa vedem daca va vrea sa ii si cedeze caruciorul!
E foarte incapatanata, daca nu vrea ceva, nu o poti convinge nici cu rugaminti, nici cu promisiuni sau santaj, nici cu pedepse..nu vrea si pace! Asta se intampla mai ales cand trebuie sa isi ia siropelul, e cosmar! Nu il ia orice ar fi! Ba mai si tipa ca din gura de sarpe si se tavaleste pe jos, se lupta si se zbate, da cu pumnii si picoarele, numai daca ii pomnesti uneori de sirop...asta desi, alteori spune ca e bun si ca il ia, dar numai pana la proba demonstrativa! In schimb e prietena cu doctorii, avea o perioada cand cersea sa ii fac analize, mai alescand ma vedea pe mine! Are si momente cand urla si ea la control sau ecografie, si stunci chiar ca nu o poti convinge cu nimic sa accepte!
Ii e frica de albine....si noi exploatam aceasta temere, mai ales cand se tavaleste pe jos si ii ii spun ca sunt albine sub pat!
Pare unoeri un copil timid la inceput, intai se ascunde dupa mine, apoi te fixeaza cu privirea foarte incruntata, te masoara de sus pana jos si dupa ce te-a analizat si te place, e foarte jucausa si sociabila! Cel mai bine se simte acasa la ea, cu mami si cu tati, unde are in fiecare seara program de dansat, de prezentat moda sau de...alergat goala prin casa!






duminică, 1 decembrie 2013

Iarna poate fi ca vara! Descopera inovatia Heat-x!

Locuim la bloc..un bloc construit in perioada ceausista..un bloc neizolat, un bloc in care traiesc multi pensionari si multe persoane care nu vor sau nu reusesc sa fie la zi cu cheltuielile la intretinere..un bloc cu datorii la intretinere de peste 20.000 de ron, un bloc ce nu va intra niciodata in programul de reabilitare, din cauza acestor mari datorii..
Ba, mai mult, riscam sa mai ramanem si fara caldura sau apa calda..si ce ar fi mai frumos ca, acum, pe perioda iernii, cand vor urma gerurile cele mari, sa ai grija de un pitic de 3 ani si 3 luni, fara caldura in casa sau, mai rau, fara apa calda..
 
Ei bine, cei de la Heat-X, au dezvoltat un produs inovator care ne garanteaza confortul termic de care avem nevoie, fara sa mai depindem de vecinii nostri raau-platnici si fara mari griji in privința costurilor: Panourile radiante. Un produs 100% romanesc!



Pe scurt - concis si concret: Cele mai importante beneficii ale unui panou radiant
  • Pana la 50% costuri mai mici la incalzire
  • Montare rapida in maxim 30 de minute: fara tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii.
  • Efect de vindecare (terapeutic)
  • Efect antibacterian
  • Elimina igrasia si condensul, preintampinand aparitia mucegaiurilor.
  • Costuri 0 (ZERO) privind reviziii si mentenanta
  • Confort termic total (termostat separat pentru fiecare panou)
  • Economie de timp (nu sunt necesare aprobari, proiecte, autorizatii)
  • Riscuri 0 (ZERO) privind accidentele (electrocutare, asfixiere, incediu, explozie). Practic, nu exista riscul aferent instalatiilor de încalzire clasice: aparitia monoxidului de carbon, scapari de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere.
  • DURABILITATE: 30 de ani durata de viata.



Si ce e mai dragut: pot fi personalizate,  pot fi integrate in decor sub forma de tablouri: pot fi construite in orice tipodimensiuni, astfel incat sa se muleze pe orice tip de incapere. De asemenea, un alt atribut care le face extrem de atragatoare, este acela ca suprafata poate fi tiparita cu orice fel de poza. Pot fi montate inclusiv pe tavan!
 
Cred ca Gogo al meu pitic ar fi tare incantat de un astfel de panou radiant cu personajul lui favorit, Mickey Mouse! :)



 
Umratoarea investitie majora in casa in mod sigur spre panouri radiante se va duce!
 
 

luni, 25 noiembrie 2013

Imopedia in baine noi! Implica-te si castiga un smartphone Samsung Galaxy S4!

Imopedia.ro, cel mai mare site de imobiliare din Romania, a înțeles că părerea publicului contează cu adevarăt. De aceea echipa și-a dorit să realizeze noul portal IMOPEDIA.ro în colaborare cu vizitatorii site-ului, pe care îi provoacă să vină cu idei și sugestii legate de designul și funcționalitatea acestuia.
 
Implica-te si tu, spune-ti parerea, vino cu sugestii pentru imbunatatirea noului portal si poti castiga un smartphone Samsung Galaxy S4!
 
 
 
 
Intre timp, distreaza-te cu noul videoclip de la Taxi, cu prilejul lansarii unui proiect inovativ dedicat pieței imobiliare!
 
 
 
 
PS. Si daca vrei sa cumperi sau sa vinzi un apartament in Bucuresti si nu numai, vezi oferta completa de pe Imopedia!

Tu pentru ce esti recunoscator?


Sunt recunoscatoare pentru ceea ce viata mi-a oferit!
Ma simt un om fericit! Un om iubit, apreciat, adorat de familia mea, centrul universului copilului meu! Si, desi imi doresc in fecare zi mai mult (un lucru aboslut firesc pentru un om care doreste sa evolueze pe toate planurile), daca m-ar intreba cineva acum, care e cea mai mare dorinta a mea, as raspunde, in termeni geopolitici: pastrarea statu quo-ului! :) Daca Dumnezeu nu imi poate oferi "mai mult, mai multe" (asa cum ne propunem sa obtinem de la viata in fiecare zi), il rog sa imi lase ceea ce am acum, cat mai muuuuuuuuuuuuult timp de-acum incolo!

Tu pentru ce esti recunoscator? Si, mai presus de toate, cum ne putem arata recunostina fata de ce avem, prin a-i ajuta sipe ceilalti?


Dar din dar se face rai! Stiu ca nu putem schimba lumea, nu ii putem ajuta pe toti, dar ajutand un singur om de langa noi, putem schimba universul celui care este in nevoie. Se apropie sarbatarea Craciunului si primul gand imi zboara la copiii defavorizati!

Campofrio s-a gandit la acesti copii, lansand o campanie tare frumoasa, zilele acestea:
 

În perioada 21-28 noiembrie Campofrio transformă fiecare produs achiziționat în rețeaua Carrefour într-un sandviș care va fi donat unui copil neajutorat din comunitățile doljene, de Ziua Recunoştinţei. Sub sloganul #Campofriofacebine, proiectul va aduce bucurie în viața celor care au cea mai mare nevoie.
În urma acestei campanii, Campofrio va dona cel puțin 8000 de sandvişuri către copiii defavorizaţi din comunităţile doljene.
Situația acestor copii în ceea ce privește alimentația este în cele mai multe situații foarte gravă: unii copii manancă doar o dată pe zi. Chiar și atunci când mama le pune pe masă hrana pentru a doua oară, copiii mănâncă aceeași supă de cartofi servită și mai devreme, poate și ieri și alaltăieri… De asemenea, sunt numeroase cazurile de copii care merg la culcare flămânzi. Hrana lor este foarte puțin variată și constă în cartofi, pâine și fasole, fără acces la carne, fructe și legume proaspete, pe perioade îndelungate de timp. Copiii sunt subnutriți și flămânzi.
Inițativa Campofrio este susținută de World Vision România, care se implică direct în ajutorarea comunităților din Dolj, alături de Carrefour România. Programul prin care se va desfășura această donație se numește „Donator de viitor".
 
 
 



Pornind de la exemplul campaniei Campofrio, putem incepe si noi cu pasi marunti.
Sunt atatea cazuri in jurul nostru: de la copilul care cerseste langa biserica din cartier, pana la cazurile mai grave, in care este in joc viata unora dintre ei.

marți, 19 noiembrie 2013

Mamici din toate colturile: YES, we can!

De cand sunt mama, am invatat cu adevarat ce inseamna Timpul si, mai cu seama, cat de mult valoreaza o buna gestionare a acestuia. Tuturur cuplurilor prietene pe care le intalnesc le repet, de fiecare data, aproape obsesiv: Profitati de timpul liber pe care il aveti acum!
 
Inainte de a deveni mama habar nu aveam ce inseamna un time-management eficient. Mi se parea ca, dupa serviciu, daca imi aloc intr-o zi o ora pentru gatit, in ziua urmatoare o ora pentru spalat rufe, in cealalta zi o ora pentru calcatul rufelor sotului - mi se parea o adevarat corvoada, iar la finalul zilei ma simteam epuizata.
Ei bine..odata cu maternitatea..lucrurile s-au schimbat invariabil:
Eu nu am bona pentru copilul meu, iar bunicii, atat materni, cat si cei paterni sunt tare departe de Bucuresti, asa ca practic nu am avut nici un ajutor fizic, concret (pentru ca de alt gen de ajutor si sprijin avem parte din plin, multumim parintilor!) in cresterea copilului, in sensul ca nu a fost nimeni altcineva sa aiba grija de Fitzi.
Fiecare dintre noi stim ce inseamna sa ai grija de un copil 24h/24h..fiecare dintre noi stim ce inseamna perioada diversificarii, cand mai trei sferturi din zi stai in bucatarie, gatind, spaland vasele, iar restul zilei il petreci incercand sa scoti petele de mar, de morcov sau de sfecla rosie de pe hainutele piticilor nostri..iar ziua urmatoare o iei de la capat..
Iar acum, cu venirea celei de-a doua maimutici pe lume, o voi lua iar si iar de la capat!

Tot in perioada de inceput a maternitatii am descoperit si m-am indragostit de blogosfera..totul a inceput dintr-o joaca si, indragostindu-ma de aceasta lume, a continuat..si continua si astazi..de asemenea, tot dupa ce am devenit mama, am devenit pentru a doua oara licentiata..
Nu spun toate lucrurile astea ca sa ma laud..ci ca sa subliniez o idee: si anume ca nu am avut, nici o clipa, in cei aproape 2 ani de stat acasa, sentimentul ca ma plafonez intelectual, asa cum simt unele mamici care abia asteapta intoarcerea la serviciu, pentru ca lipsa de socializare cu alte persoane decat propria familie risca sa le creeze uneori sentimentul acesta de neimplinire si izolare sociala..de aici depresii, lipsa de incredere in sine etc etc.
 
Lucrurile s-au schimbat si mai mult dupa intoarcerea la serviciu: in putinele ore de la terminarea programului de munca, trebuie sa ies cu piticul la joaca, sa ii dau sa pape de 3 ori (cina, lapticul de rigoare si fructele, pentru a ma asigura ca isi acopera toate nevoile), sa facem si exercitii sau sa il invat una-alta, sa desenam sau sa ne jucam impreuna, sa strang maldarele de jucarii aruncate prin casa si sa le asez din nou in cutii, pentru a fi rasturnate peste 2 minute, sa pun hainele la spalat, sa calc, sa gatesc..si imi fac manichiura, sa imi aranjez parul, sa imi aplic un tratament cosmetic.... etc etc..intr-o propozitie:  sa imi indeplinesc atributiunile de mama, de sotie, femeie! Dar sa imi hranesc, in acelasi timp si visele si pasiunile mele individuale, de persoana distincta, separata de toate celelalte etichete.
 
 
 
 
 
Si acum vine intrebarea: cum putem reusi sa le facem pe toate? Cum gasim cea mai buna solutie de time-management?
Cei de la INDESIT au venit in ajutorul nostru, prin lansarea celei mai inovative masini de spalat de pe piata: INNEX:
 
 
 
 
Răspunzând nevoilor unui stil de viață alert, Indesit a creat mașina de spălat Innex, care economisește timpul prin apăsarea unui singur buton de pornire. Spalatul rufelor devine astfel o operațiune ce poate fi delegată primei mașini de spălat ce poate fi folosită cu ușurință de oricine, printr-o singură mișcare, cu un singur buton!

 
Mai exact, mașina Innex include și 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reîmprospătare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piață, 30 de minute sau 1 oră. Innex beneficiază de 3 optiuni anti-pete pentru îndepărtarea eficientă a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimină rapid mirosurile persistente din haine.
Mai multe infomatii gasiti pe site-ul Indesit sau pe pagina lor de Facebook.
 
 
Cred ca cei de la Indesit s-au gandit la noi, mamele, atunci cand au creat acest produs! :)
 
In concluzie, mamici, oricat ne-am iubi copilasii (si ii iubim enorm), sa incercam sa nu ne limitam la a fi doar mame si sotii! sa ne dorim intotdeauna mai mult pentru noi si pentru ego-ul nostru! Putem sa le facem pe toate: putem sa fim MAME, sotii, prietene (mai mult la telefon, dar merge si asa), dar si femei care au o cariera, femei cu vise, cu pasiuni si hobby-uri individuale..
 
Eu chiar cred ca se poate!
Yes we can!

P.S. Voi cum reusiti sa va organizati timpul, astfel incat sa reusiti sa le faceti pe toate?

joi, 14 noiembrie 2013

BLACK FRIDAY 2014: Magazine participante la promotii

Potrivit traditiei americane, Black Friday sau Vinerea Neagra marcheaza ziua de vineri care succede sarbatoarea de Ziua Recunostintei si deschide sezonul cumparaturilor de Craciun. In acest an, reducerile de Black Friday vor atinge maximul in vinerea de 21 noiembrie. Black Friday 2014 va aduce reduceri din toate domeniile, de la electronice si electrocasnice la fashion, cosmetice, carti, produse home&deco, asigurari si chiar alimente.
Pentru ca se apropie Sarbatorile de Iarna si venirea Mosului, eu zic sa profitam de Black Friday si sa ne facem achizitiile pentru piticii nostri, pentru noi si pentru casa. Iata magazinele participante la promotie si reducerile pe care le vor practica, precum si perioada de desfasurare a promotiilor (pe categorii de produse):

 
 
ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE
 
La binecunoscutul eMAG, Black Friday se va desfasura pe 21 noiembrie! Stiu din experienta anilor trecuti ca cele mai bune promotii au vizat tabletele, televizoarele si laptopurile, dar si accesoriile de bucatarie. Asadar, daca vreti sa achizitionati ceva de la ei, nu uitati ca au devansat Black Friday cu o saptamana! Pana atunci, eMAG sarvatoreste NOVEMBERFEST: promotii irezistibile (spun ei), valabile doar o singura zi. Bine de stiut: eMAG comercializeaza inclusiv jucarii si pampers! Deci si acestea vor fi in promotie!
 
 
 
 
 
Tot la categoria electronice si electorcasnice, ClickShop.ro, magazinul online de produse al Romtelecom, comercializeaza exclusiv in mediul online o mare varietate de produse si, ce e mai important, la preturi muuuult mai bune decat eMAG! Vor celebra si ei Black Friday, asa ca stati cu ochii pe ei! (la momentul de fata, au cele mai bune preturi de pe piata la televizoare!).


http://bit.ly/19qsEeR



INCALTAMINTE
 
COMODO este site-ul cel mai intersant, dupa parerea mea. In perioada normala au preturi foarte bune la incaltamintea pentru copii, din piele, si cu livrare gratuita. Am vazut pe site ghetute brandul Melania, piele interior si exterior, care sunt la 72 ron. In data de 22 noiembrie, Comodo ne ofera reduceri intre 10% si 90% la toate produsele!
 
Anul acesta, retailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO pregateste pentru Black Friday reduceri de 50% la produse de incaltaminte si genti. In plus, oferta de Black Friday va continua si in weekend!
 
 
 
 
In ziua de BlackFriday fshoes.ro va oferi discounturi de pana la 70% in TOATE categorile de produse. La fel si Originals.ro.
 

JUCARII SI ARTICOLE PENTRU COPII

BESTKIDS, cel mai mare magazin online de jucarii ne-a pregatit o multitudine de surprize pe 29 Noiembrie! Intr-adevar, cei de la Bestkids opereaza, din cand in cand, oferte de nerefuzat..totul e sa fim pe faza!

Magazinul online Edu Class (care importa si comercializeaza jucarii educative) ne ofera, pe 29 noiembrie, discounturi de pana la 70%! 
Principalele marci pe care sunt: Learning Resources, Educational Insights, Bigjigs, Happy Cube, Fehn si Dino, (Happy Cube), puzzle-uri, jucarii de lemn, jocuri pentru invatare si cunoastere.

STROLLERS, unul dintre cei mai mari retaileri de jucarii din Romania, va sarbatori Black Friday pe 29 noiembrie cu reduceri masive la o multitudine de articole.


3PITICI 
Lansat in septembrie 2012, 3Pitici are listate peste 7.000 de produse: de la jucarii educative, jucarii de exterior, jucarii pentru bebelusi, pana la carucioare, scaune auto si accesorii pentru copii. Ne mandrim sa comercializam produse ale celor mai renumiti producatori din aceste segmente si lucram constant la dezvoltarea ofertei noastre. Magazinul va practica discount-uri de pana la 50% la jucarii si puericultura in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie.
 
 
 
 

Pantofiori Veseli - distribuitori exclusivi in Romania a trei brand-uri de incaltaminte de copii, Livie and Luca, Bobux si Vincent Shoes, create special de parinti pentru proprii lor copii si sunt specializate in productia de incaltaminte pentru cei mici. La promotia de Black Friday din 29 noiembrie ne ofera reduceri intre 15-40% la toata oferta.
 

FASHION

Mycloset.ro,  primul outlet on-line din Romania, ne-a pregatiti reduceri de pana la 90% la produsele lor. Pana atunci, zilnic au in derulare promotia Chilipiruri: reduceri la articolele deja reduse in magazinul lor!


http://bit.ly/18v2Yn3



Pe categoria fashion, FashionFun.ro ne ofera reduceri de pana la 85% la toate produsele. Magazinul lor online contine peste 5.000 de produse de la brand-uri de renume, 100% originale.

La Redoute ne-au promis reduceri de pana la 80% la produsele lor, in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie. Permanent, in senstiune OUTLET gasesti produse la preturi foarte bune. De exemplu, aceasta pereche de blugi pentru copii costa acum 34,5 ron!


http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-outlet-reduceri-lichidari/la-redoute-shopping-prix-blugi-drepti-11040.html
 


Tot la categoria fashion, alte magazine care si-au anuntat particparea pe 29 noiembrie sunt: InPuff.ro, Depot96 (un brand 100% romanesc), La Femme sau ReadyToWear.ro.


CARTI
 
LIBRIS: In data de 22 noiembrie Libris.ro va da startul campaniei Black Friday 2013, ziua cu reduceri de pana la 90%. In plus, toate comenzile cu livrare prin curier vor beneficia de transport gratuit oriunde in tara, gratie redefinirii Libris.ro ca singura librarie online din Romania care a spus adio taxelor de transport.
 Campania Black Friday 2013 va fi axata pe ceea ce defineste azi Libris.ro: nicio carte fara reducere si transport gratuit la orice comanda (valabi oricand, nu doar de Black Friday).
Elefant si Nemira vor aduce si ele reduceri substantiale la carti.
 

CADOURI PENTRU CEI DRAGI
 
TIPARO este un serviciu on-line de cadouri personalizate, pentru toate ocaziile: zile de nastere, nunta, botez, sarbatori religioase sau petreceri.  Il recomand cu drag, daca vreti sa oferiti celor dragi cadouri de suflet: poze magneti de frigider, albume foto personalizate, stickere pentru camera copiilor,  tablouri canvas, tricouri, calendare, cani, ceasuri imprimate si personalizate. Bunicii vor fi cei mai mare fani ai acestui gen de cadouri.

Promotie Tiparo de Black Friday: 1+1 gratis. La un produs comandat, primesti 2 produse exact la fel. Promotia este disponibila in data de 29 si 30 noiembrie.



 
 
 
Tot pe nisa cadourilor,Cadouri-Funny.EU ofera, in perioada 28 noiembrie ora 2:00 - 29.noi.embrie ora 24:00,  reduceri de 50% la toate cadourile. O idee foarte draguta, de la ei pe site, mi s-a parut ideea de a face cadouri, celor dragi, globuri personalizate.
Pe acelasi palier, cu ocazia Black Friday, magazinul  online cadouridetop ofera   discounturi intre 25% si 70% pentru produsele participante in campanie. Campania se va desfasura timp de 3 zile in perioada 29 noeimbrie - 01 decembrie.


CEASURI, BIJUTERII si CADOURI DE LUX

Daca vreti sa cumparati ceasuri, va recomand WatchShop.ro -  cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, comercializand peste 40 de branduri foarte cunoscute si peste 5000 de modele de ceasuri, din care un numar de aproape 1000 de buc sunt in stoc propriu. WATCHSHOP va derula campania Black Friday din 2013 pe 22 Noiembrie. Reducerile vor fi de pana la 90%!
 
 
 
 
http://bit.ly/1cYCBbp
 
 

Tot la categoria ceasuri, cei de la TOPceas.ro ne-au promis ca, garantat, vor oferi cele mai bune preturi in promotii, in caz contrar o sa compenseze clientii  cu 5x (cinci ori) diferenta de pret, regulamentul detaliat il puteti gasi. De asemena, potrivit lor, preturile NU vor fi majorate inainte in mod artificial, ca promotiile sa apare mai atractive. Ofertele vor fi valabile pe tot parcursul weekend-ului (30, 31 noiembrie), in limita stocului disponibil. 
 

http://bit.ly/1a626TF


 
 
Daca vreti sa cumparat bijuterii, Borealy.ro ofera cea mai larga gama de Cadouri si Bijuterii Premium si de Lux de pe piata de e-commerce din Romania. 
Au creat si pagina speciala de Black Friday 2013 - cu reduceri consistente ce acopera toate categoriile de produse.
SilverZone.ro (un magazin online de bijuterii din argint, pietre semipretioase, handmade si placate cu aur cu o experienta de peste 8 ani) participa la Black Friday in 22 noiembrie 2013.
 
 
COSMETICE NATURALE SI BIO
 
Black Friday 2013 va fi BIO la BIO-Cosmetics Black Friday 2013 va cuprinde 3 campanii care vor rula simultan.
Campania 1: sute de produse la dublu discount - campania va fi lansata vineri, 22 noiembrie
Campania 2: Cadouri la fiecare comanda - lansare in weekend, 23-24 noiembrie
Campania 3: SALE - campania cu MEGA Discount cu lansare luni, 25 noiembrie.
Toate campaniile vor rula simultan pana duminica 01 decembrie inclusiv.
 
 
Mall-BIO si Bioportal vor participa si ele.
Cosmetice profesionale putem achiztiona cu super reduceri de la AllBeauty.ro, pe 29 noiembrie.
 
 
                
slide /fotky1559/slider/550x250Z.jpg
     

    PRODUSE PENTRU CASA

    Cei pasionati de designul interior vor putea gasi oferte home&deco la advertiseri renumiti pentru calitatea produselor lor, precum Vivre, Homeycomb sau AsternuturiSiProsoape.ro (in perioada 22 Noiembrie - 1 Decembrie).
    home-exclusive.ro ne invita sa participam la campania Black Friday in perioada 25 noiembrie - 2 decembrie 2013.


    http://bit.ly/1amjEMx

     
    Se vor putea achizitiona la reducere inclusiv produse alimentare, OalaCuBunatati si Bioportal alaturandu-se campaniei de Black Friday.
    Pe categoria asigurari, RCA Ieftin si ASTRA ASIGURARI  au spus prezent campaniei Black Friday!



     



     

    duminică, 10 noiembrie 2013

    GOGOstyle - stil de pitic de 3 ani

    Nume: Alexandru



    Nume de cod (inca din burtica): Gogo

    Varsta venerabila: 3 ani si 2 luni

    Conformatie: sportiva, atletica

    Ocupatie: "gradinar". Am absolvit cresa cu brio si urmez cursurile gradinitei

    Hobby-uri: joaca, joaca si iar joaca. Joaca in nisip, alergatul prin balti, rasturantul cutiilor cu jucarii prin toata casa..etc etc

    Calitati: sunt copilul mamei mele si intrunesc toate calitatile posibile si imposibile

    Vicii: desene animate si ciocolata

    Visuri: sa cresc mare si sa ma fac pompier

    "Vise": sa stau toata ziua la televizor si sa rontai bomboane :)

    Defineste-te in 5 cuvinte: atletic (sunt agitat precum un titirez), unic (pentru cei carora le sunt drag), sportiv (pentru bunicii care nu tin pasul cu mine), cool (colegele mele de la gradi o pot confirma), the best  (pentru mama si tata).
    Intr-un cuvant: KangaROOS.






    KangaROOS reprezinta un brand American de teniși ce au fost produși pentru prima dată prin anii 1979-1980. Tenișii erau renumiți pentru că aveau un mic buzunar cu fermoar pe o parte a pantofului. Încălțămintea a fost produsă de  arhitectul American și un entuziast al jogging-ului, pe nume Bob Gramm. Pentru a îmbunătăți designul original, Ray Tonkel, former designer la Nike a creat pantofii Dynacoil, pentru a maximiza performanța atleților. Aceștia au fost testați și aprobați de NASA.
    KangaROOS s-a lansat ca fiind un brand sport, American, ce urma să ajungă în picioarele marilor jucători de basket sau fotbal din NFL sau NBA.
    Astăzi brandul este vândut în peste 60 de țări din lume.
    In Romania ii gasiti in magazinele OfficeShoes.ro.


    Care este brandul de incaltaminte preferat de voi pentru piticii vostri? din punctul de vedere al raportului calitate/pret?






    Pantofii! De unde ii achizitionam, la preturi rezonabile?


    Femeile iubesc pantofii..niciodata nu sunt suficienti..niciodata nu sunt indeajuns de multi, de potriviti tututor tinutelor, starilor, evenimentelor, niciodata nu sunt indejauns de comozi..

    Ca femeie, visez MEREU la parechea de pantofi ideala..si oricate pereche de pantofi as avea in dressing, inca nu am identificat in cautarile mele PERECHEA de PANTOFI care sa intruneasca concomitent conditiile: comoditate, sa fie in trend cu tendintele modei, accesibilitate (din punctul de vedere al pretului) si, mai ales, sa ma faca sa ma simt bine in pielea mea! :)
    Dar acesti pantofi se apropie vertiginos de locul I!


    http://bit.ly/1C1Br6d
     


    Din experienta mea, iata unde am descoperit eu cele mai bune oferte la pantofii de dama, din piele naturala si/sau creati de designeri celebri, magazine online care deruleaza in mod constant campanii de promotii, cu reduceri considerabile:
     
    FASHION DAYS - de departe aici am gasit cele mai bune promotii..reduceri reale de pana la 90% la branduri celebre! Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.
     
     
     
     
     
    COMODO - transport gratuit la orice livrare! Foarte prompti si seriosi! Tot aici am gasit cele mai bune preturi la incaltamintea din piele pentru copii: Geox, Melania, Ecco, Crocs!
     
     
     
    OTTER SHOP - OTTER comercializeaza branduri de renume mondial: Clarks, Geox –primele doua cele mai vandute branduri de patofi din lume- precum si Ara, Otter, Gabor alaturi de Epica si Schutz , dar si Carmens, Epica, Mario Fellini si multe altele. Personal, mie imi plac pantofii de la Epica.
     
     
    http://bit.ly/GEgjgs
     
     

     
     
    ECCO - Mai scumpi, dar si calitatea e pe masura pretului: ECCO este singurul brand de incaltaminte din lume care controleaza intregul proces de fabricatie: de la selectarea materiei prime si pana la livrarea catre consumatorul final. Astfel, ECCO are 3 tabacarii proprii unde produce piele, atat pentru consumul propriu, cat si pentru alte branduri celebre cum ar fi Luis Vuiton. Incaltamintea ECCO este produsa in fabrici proprii in Danemarca, Slovacia, Portugalia, Indonezia, Tailanda si China. Cu ocazia Black Friday, din 29 noiembrie, ECCO a pregatit reduceri de pana la 50% la peste 100 de modele de pantofi, ghete si cizme pentru femei, barbati si copii, dar si pentru articole de marochinarie si genti.
     
    Daca vreti ceva unicat, va recomand WE LOVE COUTURE - magazinul online cu articole de Imbracaminte, Incaltaminte, Genti si Accesorii create de designeri romani.
     
    Pe acelasi palier, ar mai fi si Papucei.ro. Brandul s-a lansat in anul 2006, odata cu aparitia site-ului www.papucei.ro, insa fabrica noastra functioneaza de peste 20 de ani, ca o afacere de familie. Papucei.ro se adreseaza in exclusivitate femeilor pasionate de fashion care vor sa iasa in evidenta in orice moment al zilei.


     
    Voi de unde va achizitionati incaltamintea dorita?

    vineri, 8 noiembrie 2013

    Stil si eleganta fara tocuri.


    Mama (mama numai de fete..trei fete) a avut intotdeauna pretentii de la noi..(ca si tatal meu, de altfel..tata de fete, deh..)..Pentru ea, cuvantul care trebuie sa defineasca o femeie este Eleganta! eleganta in gandire, eleganta in vorbire (nu am auzit-o niciodata injurand sau pronuntand cuvinte triviale), eleganta in comportament si, bineinteles, eleganta in stilul vestimentar.
    Cu alte cuvinte: bun gust, gratie, bune maniere. In cuvinte mai frumoase, ceea ce ambasadoarea frumuseţii Audrey Hepburn, definea, prin decalogul frumustei si al elegantei:
    - Pentru buze atragătoare, rosteşte cuvinte blânde.
    - Pentru ochi încântători, priveşte lucrurile bune în oameni.
    - Pentru o siluetă subţire, împarte mâncarea ta cu cei flămânzi.
    - Pentru un păr frumos, lasă un copil să se joace cu el în fiecare zi.
    - Pentru o ţinută minunată, păşeşte cu încrederea că nu vei fi niciodată singură.
    - Grija iubitoare pentru fiinţele umane nu va fi niciodată demodată.
    - Oamenii, chiar mai mult decât lucrurile, trebuie să fie restauraţi, reînnoiţi, reînvioraţi şi regeneraţi.
    - Nu alunga pe nimeni, niciodată.
    - Nu uita, dacă ai nevoie vreodată de o mână de ajutor, ai una chiar la capătul braţului tău.
    - Pe măsură ce îmbătrâneşti, o să descoperi că ai două mâini: una pentru a-i ajuta pe ceilalţi, iar cealaltă pentru a te ajuta pe tine.

    Ca urmare, mama ne-a incurajat intotdeauna sa ne imbracam elegant..pentru ea, o femeie nu poate fi altfel decat eleganta..o femeie nu poate sa poarte decat incaltaminte cu toc. Exclusiv toc. Poate obsesia asta provine oarecum si dintr-o mica "frustrare", sa ii spun asa, a femeilor minione, care nu se simt tocmai bine "pe talpa joasa" si incearca sa compenseze ceea ce natura nu le-a oferit, prin inaltimea tocului.
    Ca atare, din liceu si pana acum, am fost tentata mereu, atunci cand imi achizitionam ceva, sa imi cumpar numai haine elegante..mai bine zis office, data fiind si natura serviciului meu..si tot asa, si tot asa, garderoba mea a ajuns sa fie formata 100% din rochii, camasi, costume si pantofi..pantofi cu toc.

    Exista, insa, unele evenimente, la care trebuie sa particip si la care ar trebui sa combin tinuta office cu una sport..in care trebuie / sunt nevoita sa port o pereche de incaltaminte cu talpa joasa...si imediat apare dilema: Cum pot fi in continuare, eleganta, dar pe talpa joasa?
    Iata cum:



    http://www.officeshoes.ro/inclataminte-lacoste-cizme-rosemont-buckle/1471


    Superbe! si atat!

    Pe voi ce stil va defineste? 
     

    Intra in comunitatea Buzurel.ro si castigi super premii!


     
    Cei de la buzurel.ro (un magazin online dedicat piticilor si mamicilor si taticilor) ne-au pregatit un super concurs, cu premii substantiale.
     



     
    Ce trebuie sa faci?
    Intra pe forumul buzurel.ro (forumul dedicat vietii de parinte), te inregistrezi, deschizi un topic nou (despre orice te intereseaza: sarcina, nastere, alimentatie etc) sau comentezi unul existent şi eşti  înscris automat la tragerea la sorţi ce va avea loc pe  26 noiembrie 2013.
    Concursul se desfasoara in perioada 06 – 25 noiembrie 2013.




    In plus, dacă ai mai multe postări pe forumul buzurel.ro  şi eşti printre primii 3, mai câştigi unul din premiile de mai jos:




    Numele castigatorilor desemnati de catre Buzurel.ro vor fi anuntate in cursul zilei 26 noiembrie 2013.

    joi, 7 noiembrie 2013

    Lista de cadouri pentru Craciun - pitic de 3 ani

    Se apropie cu pasi repezi Craciunul..simt mireasma usor usor, desi ne mai bucuram, inca, de zile insorite si calduroase..Gogo (3 ani si 2 luni) a intrat si el in atmosfera de Craciun..Stie ca Mosul ii va aduce un cadou, are deja o lista intreaga pregatita, de altfel..se pregateste intens, in fiecare zi, sa ii scrie o scrisoare in care ii va cere Moshului, cum stie el mai frumos si convingator, cadoul mult visat..
    Ba, mai mult, spunandu-i ca trebuie sa ii ofere si el ceva Mosului, astazi a inceput sa exerseze la pictura, pentru a-i oferi acestuia, la schimb, un cadou...iata ce a iesit:
     
     
     
     
    Desi eram convinsa ca Gogo este anti-talent la desen (de altfel asa a si fost pana acum), m-a surprins astazi cum a reusit el, de unul singur, sa pastreze conturul..in conditiile in care pana acum, orice opera de arta a lui reprezenta, in fapt, o mazgalitura si atat..(ca sa fiu sincera, i-am dat o mana de ajutor la globuletul galben, dar restul, este strict opera sa)..
     
    Si daca tot suntem pregatiti pentru sosirea Mosului (poezii si cantece stim o multime, ba mai rupem si vreo 2-3 cuvinte in engleza si germana, ce mai, poliglot de-a dreptul) vine acum lista lunga de dorinte:
    Pe primul loc se afla, citez: "o masina de pompieri cu scara si cu furtun si cu pompier care stinge focul si cu elicopter care salveaza oamenii din apa"..cam asta si-ar dori piticania mea (probabil a vazut setul intr-un magazin de jucarii si a retinut toate detaliile)..
     
     
    http://bit.ly/1cYW6N8
     
     
     
     
    Imediat dupa primul loc urmeaza "o macara care se ridica sus-sus-sus", urmata la mica distanta, in ordinea preferintelor, de un "excavator pe senile" si betoniera care i-a disparut de la gradinita..
     
     
    http://bit.ly/1fmMIEn
     
     
     
    http://bit.ly/1fmOvth
     
     
    http://www.emag.ro/bigboystoys-macheta-metalica-betoniera-renault-kerax-bbt-j368/pd/E3BGW0BBM/
     
     
    Si ca tabloul sa fie complet, cartea cu 1000 de camioane si vehicule mari..bineinteles...:) pe asta am rezolvat-o rapid (e si in promotie si cu livrare gratuita de la Libris).
     
     
    http://bit.ly/1cGPDud
     
     
    Si bineinteles, cam tot ce vede in reclamele de pe canalele de desene animate..
     
    Tragand linie, oricat am incercat eu sa ma tin departe de Lego pana in prezent, se pare ca pana la urma tot la el ajungem..nu vreau sa ii iau jucarii de dimensiuni mari (am vazut si macara mare si masina de gunoi mare etc, dar nu mai avem loc de jucarii prin casa si mi se par mult mai haioase si utile cele mici) mi s-au parut scumpe, pentru ca eu credeam ca lego inseamna doar cuburi simple si nu intelegeam ce e toata nebunia asta cu vanatoarea de reduceri pentru Lego...
    Mamici care aveti Lego, merita investitia in aceste jucarii? stiu ca odata porniti pe acest drum, nu vom mai putea da inapoi..pe de alta parte, stiu copii care si la 8-9 ani, tot pasionati de Lego..


    Va sugerez sa urmariti magazinele online de jucarii, care vor participa, cu siguranta, la Black Friday la sfarsitul lunii, cu mari reduceri la jucarii. Ca si anul trecut, vor fi reduceri de pana la 90% la: Bestkids, Noriel, eMag, Elefant etc. Eu am pus deja ochii pe jucariile dorite de Gogo si pe 29 noiembrie voi fi profita de reduceri, ca la pret normal, pretentiile lui Gogo mi-ar dezechilibra rau bugetul..:)

     
     
     
     

    miercuri, 6 noiembrie 2013

    Topul jucariilor pentru copii in viziunea parintilor nostalgici

    De cand cu desenele animate, mai exact, cu reclamele de pe canalele de desene animate, Gogo a dezvoltat un nou tic, sa ii spunem asa: orice jucarie vede in reclame, indiferent ca este pentru fetite, Gogo ma cheama cu cea mai mare urgenta, de oriunde as fi prin casa, ca sa ma intrebe: Mami, cumparam si jucaria asta? oh, si asta?
    La inceput am incercat sa ii explic de fiecare data ca ii vom cumpara daca va fi cuminte, daca vom avea banuti etc etc..partea proasta este ca ne-a mai prins uneori pe picior gresit si, in momente de urgenta (de ex. vorbesti la telefon cu o persoana importanta, in plan profesional etc etc), pentru a avea un moment de liniste, i-am adresat piticului raspunsul mult dorit: Bine, cumparam!
    Ei, si de atunci am intrat in acest frumos cerc vicios..ca am ajuns sa ii promitem piticotului ca ii cumparam ba o bratara pentru fetite, un bebelus care vorbeste, un peste-robot, sclipici si alte nebunii..:)
     
     
    In alta ordine de idei, daca as fi Gogo, in pielea si cu sufletul curat al unui copil de 3 ani, dar cu mintea matura (sper eu) a unui parinte rational, fiind, totodata influentata si de ceea ce mi-as fi dorit sa am in copilaria mea, din raiul jucariilor, iata pe ce as pune in ochii calitate de copil si iata ce i-as aproba, in calitate de mama: 
     
     
    o casuta in miniatura - visul meu neimplinit al copilariei
     
     
    http://www.bestkids.ro/p-20550-casa-mobilata-anotimpuri.aspx

     
     
    Bicicleta - un alt vis din copilarie, neimplinit
     
     
     
     
     
     
     
     
    http://www.bestkids.ro/p-16465-chitara-clasica-din-lemn-igirl-75-cm.aspx
     
     
     
     
     
    ..asta este ce imi doresc eu pentru copilul meu..sau mai bine zis, ce mi-as fi dorit eu...cred ca sunt tentata sa transpun dorintele mele din copilarie asupra unui omulet distinct, cu o personalitate proprie si nu cred ca imi va iesi pasenta..Tu ce jucarii ai fi vrut sa ai in copilarie?
     
    ..si pentru ca tot se apropie Mos Nicolae si Craciunul, invariabil, aceste sarbatori ne readuc in lumea copilariei dragi, in lumea magica a jocului si a jucariilor..si invariabil, oricat am vrea sa parem de intransigenti, piticii nostri dragi ne vor purta cu ei in aceasta lume, convingandu-ne sa le oferim darurile mult dorite. La 3 ani, Gogo e pasionat, in aceasta perioada de excavatoare, betoniere, buldozere si masini de pompieri..am o lista clara, cu toate detaliile de rigoare despre cum ar trebui sa arate jucariile mult visate..si nu cred ca am vreo sansa sa ma abat de la ea..:)
     
    Si daca tot stim ca vom cumpara ceva, pe 29 noiembrie (numai bine inainte de vizita Mosului Nicoale) Black Friday ne da ocazia, noua, parintilor, de a ne face stocurile pentru desaga Mosilor dragi, din timp si, mai cu seama, cu reduceri substantiale fata de perioadele normale, chiar pana la 90%.
     
    Pregateste-te, asadar, pentru ofertele de Black Friday ! Pe 29 Noiembrie vei avea parte de surprize placute din partea magazinului tau preferat de jucarii si accesorii pentru copii!
     
     
    Voi pe ce jucarii ati pus ochii? dar ai vostri pitici - ce jucarii isi doresc de Craciun?